Rejser

Herunder findes en kronologisk liste over vore rejser i 2023

Tryk sidst på linjen over teksten "Tryk her for program" - så går du direkte videre til dag-for-dag programmet for den enkelte rejse.

Du kan også vælge rejserne i rullegardinet under "Rejser" øverst på hjemmesiden.​

​​

2023:

​​

2023: 16. - 23. april. Jordan med Petra. Den glemte by og Det døde Hav. Kun 2 pladser tilbage! Vi starter i Amman, hvor vi bl.a. skal se den gamle romerske handelsby Jerash. Herfra kører vi videre via bibelske steder til korsfarerborgen Kerak og til den fantastiske røde klippeby Petra. Udflugt til Wadi Rum ørkenen og to nætter på 5-stjernet hotel ved Det døde Hav. Kr. 14.875. Tryk her for program.

2023: 9. - 25. august: Alaska & Yukon overland. Guld, gletsjere, grizzly og grønne skove. Kr. 37.450. Fra Anchorage til den store Denali naturpark. Videre til Fairbanks, Tok og guldgraverbyen Chicken nær grænsen til Yukon i Canada. Herfra ad den flotte "Top of the World Highway" til Dawson City i Klondike. Sydover til Whitehorse og den gamle guldgraverby Skagway. I små fly til Juneau, hvorfra vi sejler til gletsjerfjord. På denne tur har vi indtil nu altid set bjørne - et år hele 12! Tryk her for program.

2023: 3. - 7. september. Kong Arthurs og hedenskabets England. Kun 3 pladser tilbage! På jagt efter den legendariske Gral og kong Arthurs Avalon. En 5-dages rejse, der fører os fra London via Avebury og Silbury Hill til Glastonbury, de romerske bade i Bath, den enestående Wells katedral og Cornwall, hvor vi kommer tæt på ældgamle keltiske og kristne mysterier. Og Stonehenge skal vi også se - selvfølgelig. Kr. 8.600.Tryk her for program.

2023: 11. - 24. september: Indianernes univers. Arizona, New Mexico og Colorado. Fantastiske canyons, reservater, de utrolige anasazi fortids klipperuiner i Mesa Verde, Wild-West byen Durango. De røde bjerge ved film- og new age-byen Sedona. Taos, Santa Fe...osv. osv. Det er faktisk sket, at gæster har taget denne rejse to gange for at genopleve de mange fine indtryk. Kr. 22.775. Tryk her for program.

2023: 9. - 24./27. oktober. Peru og Bolivia. Andesbjergenes hemmelighed. Fra La Paz i Bolivia over templerne i Tiahuanaco og Titicacasøen til inkaernes gamle hovedstad Cuzco. To dage ved Machu Picchu på pragtfuldt Inkaterra hotel. Videre til Amazonas, hvor vi bor på Inkaterra lodge i topklasse. Retur til Cuzco og Lima. Forlængelse til Nazca-ørkenens mystiske tegninger og Ballestas øernes forunderlige vildtliv. Kr. 36.550.Tryk her for program.

2023: 20. - 29. november: Det gyldne Japan. Vi starter med en nat i en tempel Ryokan (traditionel kro) og tager herefter velforberedt på opdagelse i et spændende og unikt land. Kr. 29.675.Tryk her for program.

Velkommen!

Vores klode byder på mange spændende og forunderlige oplevelser: Vældige natur-

panoramaer, ældgamle kultur-

minder, fantastiske bygnings-

værker og fjerne og eksotiske

himmelstrøg.

Du kan begynde næste

afsnit af din livsrejse her...

Klaus Aarsleff,

forfatter og rejseleder​

_____________________________

​​

Læs rejsens betingelser

bl. a. om kurs- og brændstoftillæg

Læs "Almindelige rejsebetingelser" ved at trykke her.

​Trønningevej 14 C | 4520 Svinninge | Telefon: 30 70 90 75 | E-mail: info@livsrejsen.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2620

RUNDREJSER

Overalt på kloden – til enestående

og gådefulde lokaliteter.

Bøger

Titler af Klaus Aarsleff

Rejser, myter, fortidsgåder...