Bøger af Klaus Aarsleff

​Bøgerne kan bestilles på tlf. 3070 9075 - eller ved at benytte "Kontakt os" formularen

her på siden (øverst til højre).

Ved køb under 600 kr. tillægges 60 kr. til dækning af porto og forsendelse.

Køb over 600 kr. fremsendes portofrit.

Klaus Aarsleff: Skattejagt

Fra gamle gravskatte til vikingerov, sørøversølv og forsvundet naziguld


Gyldendal 2018. 304 sider. Rigt illustreret i farver. NU kun kr. 148,00

I grotter og i huler i Andesbjergene ligger der måske skjult offerguld og tempelsølv fra det gamle inkafolk for milliarder af kr. På bunden af Det Caribiske Hav og på strandene i Caribien ligger der spanske skatte for utallige millioner. Og i Europa leder man stadig efter guld og kunstskatte, som forsvandt under 2. Verdenskrig. På Egeøen ved Canadas Atlanterhavskyst og på Seychellerne i Det Indiske Ocean har eventyrere ledt efter store piratskatte i generationer. Nær Cape Cod ved Boston er en skattejæger i disse år ved at hæve en sørøverskat, der er mellem en og to milliarder kr. værd.

     Og i en saltmine i Tyskland fandt amerikanske soldater i 1945 guldbarrer og guldmøn-

ter for 85 milliarder kr. I denne bog fortæller Klaus Aarsleff om skattelegender, om skatte der ikke er fundet endnu, om store skatte som er fundet og om, hvordan moderne teknologi i dag har gjort det meget lettere at være skattejæger.

     Dette er nok den mest omfattende bog om forsvundne og legendariske skatte, der endnu er udkommet på dansk.

Klaus Aarsleff: Mysterier fra rummet

På rejse i det ukendte


Forlaget Dingbat 2008. 190 sider. Rigt illustreret i farver. Fast indbinding. NU kun kr. 120,00 Incl. DVD med Orson Welles legendariske radiohørespil "War of the Worlds" (Klodernes Kamp), som i 1938 skabte panik i USA - samt spændende arkivmateriale fra Skandinavisk UFO Information. Bogen er i stort format (19 x 23 cm.) med over 100 illustrationer - langt de fleste i farve.

Fra bogens kapitler kan nævnes:


Mars sten med spor af ældgamle fossiler - 25.000 beboede kloder i Mælkevejen - WOW-signalet fra det ydre rum - Ormehuller og tidsmaskiner - UFO-gåden, der nægter at død - På sporet af nye planetsystemer - Gud og de 100.000 kloder - Tegn og underlige gerninger på vore kornmarker - Fremmede fra rummet - En formel for liv...

Klaus Aarsleff: Mysterier fra det overnaturlige

På rejse i det ukendte

Forlaget Dingbat 2008. 190 sider. Rigt illustreret i farver. Fast indbinding. Nu kun kr. 90,00

Bogen er i stort format (19 x 23 cm.) med over 100 illustrationer - langt de fleste i farve.

Fra bogens kapitler kan nævnes:

Indledning: Sagen om sandalerne. Udforskning af det paranormale: Ånder, borddans og ektoplasma. Spontane hændelser: Møde med det ukendte. På tværs af naturlovene: Spådomme med plads til fri vilje. Forudsagde karastrofe: Natten, da Titanic nåede frem. Drømme fra fremtiden: Kom sovende til den sjette sans. Sagen om den forsvundne nordmand: Norges synske kone og stenen fra Malta. Oversanselig arkæologi: Spaden bliver styret af usynlige kræfter. Ånden løste Glastonburys gåde: Døde munke gav
en hånd med. Af en spøgelsesjægers dagbog: Poltergejster og boblespøgelser. Forsøget der ændrede fortiden: Vores bevidsthed skaber virkeligheden. Shamanens fjernsyn: Mystisk jungledrik afslører livets kode. Mærkværdige sammentræf: På sporet af en total sammenhæng. Medicinvandringen: Vi skaber selv vort univers.

Klaus Aarsleff: Mysterier i fortiden

På rejse i det ukendte


Forlaget Dingbat 2004. 160 sider. Rigt illustreret i farver. Fast indbinding. Nu kun kr. 90,00


Bogen er i stort format (19 x 23 cm.) med over 125 illustrationer - heraf 100 i farve. En del af bogens materiale har tidligere været offentliggjort i bøgerne "Det glemte folk" 1 og 2, som udkom i 1996. Men der er også mange nye kapitler, som aldrig før har været offentliggjort i bogform.


Fra bogens kapitler kan nævnes:


Indien: Videnskaben der blev glemt: Sagn og søjler i det gamle Indien. England: På sporet af Gralen: Jagten på Udødelighedens kar. Bolivia: Sten, som ingen kan forklare: Templer fra tidernes morgen. Peru: Forsøg på at bryde døden? Spiralstenens hemmelighed. Bolivia & Peru: Sælsomt stenhuggeri: Mysteriet om de tilskårne bjergtoppe. Peru: En uoverskuelig gåde: Tegningerne kun guderne måtte se. Flere lande: Når vanetænkning kommer til kort: Arkæologi med knaster. USA: På tidsrejse: Folket i den fjerde tidsalder. Mexicos mærkeligste kultur: Gummifolket med de plumpe skulpturer. England: Stonehenge: Helligsted gennem 10.000 år. Tyskland: Externsteine: Tysklands gådefulde klippetempel.

Frankrig: En arkæologisk redelighed: Balladen i Glozel. Maltas mærkelige fortidsspor. Mali: Dogonerne: Afrikanere med en umulig viden. Ægypten: Cheops-pyramiden: Verdens største skatkiste. Ægypten: Sfinxens gåde: En statue fra før syndfloden. Gåder i Stillehavet: Stenstøtternes ø og byen af basalt.

Klaus Aarsleff: Det glemte folk - 1

Vesten og østen for Aztlan.
140 sider. Rigt illustreret. Kr. 100,00


Fra rejser i USA, Mellemamerika og Middelhavslandene fortæller Klaus Aarsleff om oplevelser, indtryk og møder med spændede mennesker. Rejserne former sig som en jagt på sagn og fortidsgåder, der peger tilbage mod et ukendt folk. Det var et folk, der kunne udrette forbløffende ting, og som oprettede kolonier i fjerne afkroge af kontinenterne. De byggede vældige templer og skabte sælsom kunst for op mod 10.000 år siden.

Sagnet om landet der gik under * Anasazi- og hopifolket i USA * Olmekernes gåde * Kloderne i Costa Rica * Søkongernes kort fra før Syndfloden * En ufattelig sten-platform i Libanon * Sfinxens og pyramidens hemmelighed * Templet fra tidernes morgen * Kalenderhuset fra Løvens tidsalder * Maltas mysterier * Atlantis, Aztlan, Aland... * 10.000 år gammel hukommelse

Klaus Aarsleff: Det glemte folk - 2

Andesbjergenes gåder.
138 sider. Rigt illustreret. Kr. 100,00


I Peru og Bolivia fandt de europæiske skattejagere mere guld og sølv end noget andet sted på kloden. Men de fandt også templer, mure og ruiner fra en gådefuld kultur. Det var en kultur, der allerede var ældgammel, da inkafolket opstod omkring år 1200. Deres templer skar de ud i bjergene, eller de byggede dem af gigantiske planslebne sten. Ingen har endnu været i stand til at forklare, hvordan de bar sig ad. Måske ligger deres vigtigste byer endda den dag i dag skjult i Amazonas...


Oberst Fawcetts mærkelige statue * En kulturpark fra urtiden? * Ørkenens store billedbog * Nazcas uforklarlige tegninger * Det barberede bjerg * Højslettens templer, som guderne skabte * Facetslebne klipper og grotter * Ad farlige veje * På smuglertogt til Cuzco * Regnskovens glemte by * Pyramiderne ingen endnu har besøgt.

Klaus Aarsleff: Det skjulte kammer

I 1998 udgravede arkæologerne et underligt gravkammer dybt under Giza plateauet ved Kairo. Kammeret svarede til en ældgammel beskrivelse af kong Cheops forsvundne gravkammer. Men der var ingen gravskatte i kammeret - og det var nok i virkeligheden heller ikke Cheops grav. Så man leder stadig efter det skjulte kammer. Et sagn fortæller, at dette kammer rummer ufattelige rigdomme, bøger fra en fjern tids vise mænd og mærkelige ting, som våben, der ikke kan ruste og glas, der kan bøjes uden at gå i stykker...

Er kammeret mon skjult et sted i den vældige 4.500 år gamle Cheops pyramide? Eller findes det måske et sted under den mystiske Sfinx-statue? Arkæologer og skattejægere leder videre, mens geologer til gengæld har opdaget, at en ukendt civilisation måske var på færde i Giza flere årtusinder før de store pyramider blev bygget.

76 sider. Rigt illustreret. Kr. 98,00

Klaus Aarsleff: Tempelriddernes skat

Tempelriddernes orden blev grundlagt i 1118 for at beskytte pilgrimme, som i middelalderen tog på rejse til Jerusalem for at besøge de hellige steder. Ridderne svor, at de ville leve ydmygt og i fattigdom.

I virkeligheden voksede ordenen i løbet af få generationer til at være en af de mest velhavende og magtfulde organisationer i verden. Da ordenen blev opløst i begyndelsen af 1300-tallet ejede ridderne flere tusinde godser og slotte og deres skatkamre bugnede af guld, sølv og kostbarheder.

Godserne og de store ejendomme blev beslaglagt, men mange af skattene og også tempelriddernes arkiver forsvandt. Hvor blev disse skatte af?

Hvad fandt tempelridderne mon, da de gik på skattejagt i huler og grotter dybt under kong Salomons gamle tempel i Jerusalem?

Hvad lå der under de røde sandstensklipper i Petra dalen i Jordan?

76 sider. Rigt illustreret. Kr. 98,00

Klaus Aarsleff: Den magiske jord

I de røde klipper ved Sedona i Arizona skal der efter sigende findes nogle helt specielle kraftsteder. Det er steder, hvor usynlige og ukendte energier påvirker sindet og bevidstheden på forbløffende måde.

I England har man i 100 år jagtet ældgamle helliglinjer, der synes at forbinde stendysser, stenkredse, helligsteder og fortidsanlæg. Og i de gamle stenkredse har man opdaget underlige spiralformede variationer i jordens magnetfelt.

Noget ganske tilsvarende findes i gamle kultsten på Sillustani dødesletten nær Titicacasøen i Peru.

Hvad betyder den magnetiske spiral i de for-tidige anlæg? Hvorfor findes spiralen overalt på jorden som et vigtigt og centralt symbol i forbindelse med dødsmagi og tanker om genfødsel?

76 sider. Rigt illustreret. Kr. 98,00

Klaus Aarsleff: Troldsten i Guds hus

Da de danske landsbykirker skød op i landskabet i middelalderen blev en underskov af hedenske kult-steder samtidig afmonteret. Og mange gamle sten, som oprindelig var viet til fortidens guder og til gammel magi, blev nu begravet under kirken - eller de blev sat ind i kirkens murværk, så Gud kunne holde et skarpt øje med den trolddom, som man mente, at stenene boblede over af.

I denne bog går vi på opdagelse efter mystiske håndsten fra bronzealderen, keltiske helligsten, slibesten af magisk kraft, underlige sten med buler, runesten med trylleremser, spor efter fandens hov og gådefulde søjler fra det gamle Ægypten.

For nu blot at nævne et udsnit af de mærkelige troldsten man i dag kan finde i Guds hus.

76 sider. Rigt illustreret. Kr. 98,00

Restoplag af "Mysteriet om..." serien

Begrænset restoplag af børne- og undgomsserie udgivet af
Gyldendal Undvisning.
Fællestitlen er: "Mysteriet om..."

Hver bog er på 48 sider, gennemillustreret og med en letlæst tekst.

Følgende titler er på lager:

Klaus Aarsleff: Frankensteins monster og livets gåde.
Klaus Aarsleff: Drømme og drømmetydning.
Klaus Aarsleff: Syner og spådomme.

Klaus Aarsleff: Dine overnaturlige evner.

Klaus Aarsleff: Kannibaler og hovedjægere.

Klaus Aarsleff: Fakirer og mirakelmagere.Pris pr. bog: Kr. 30.

Bøgerne kan bestilles på tlf. 3070 9075 - eller ved at benytte "Kontakt os" formularen her på siden

(øverst til højre).

Ved køb under 600 kr. tillægges 60 kr. til dækning af porto og forsendelse.

Køb over 600 kr. fremsendes portofrit.​

Velkommen!

Vores klode byder på mange spændende og forunderlige oplevelser: Vældige natur-

panoramaer, ældgamle kultur-

minder, fantastiske bygnings-

værker og fjerne og eksotiske

himmelstrøg.

Du kan begynde næste

afsnit af din livsrejse her...

Klaus Aarsleff,

forfatter og rejseleder​

_____________________________

​​

Læs rejsens betingelser

bl. a. om kurs- og brændstoftillæg

Læs "Almindelige rejsebetingelser" ved at trykke her.

​Trønningevej 14 C | 4520 Svinninge | Telefon: 30 70 90 75 | E-mail: info@livsrejsen.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2620

RUNDREJSER

Overalt på kloden – til enestående

og gådefulde lokaliteter.

Bøger

Titler af Klaus Aarsleff

Rejser, myter, fortidsgåder...